Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Παρακολούθησης:
Η DZtronics προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις παρακολούθησης για Ιδιώτες και Επιχειρήσεις.
To έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μελετά τις ανάγκες και επιθυμίες σας, προτείνει λύσεις, επιλέγει σε συνεργασία μαζί σας τον εξοπλισμό  και με γνώμονα τις απαιτήσεις σας υλοποιεί την εγκατάσταση, σάς εκπαιδεύει και παραμένει δίπλα σας για οποιαδήποτε ανάγκη υποστήριξης έχετε.

Τεχνολογίες
Για την υλοποίηση των συστημάτων παρακολούθησής, η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τις τελευταίες και πιο σύγχρονες τεχνολογίες στο χώρο.
Τα συστήματα παρακολούθησης σχεδιάζονται και υλοποιούνται με βάση τεχνολογίες δικτύων και υπολογιστών προσφέροντας μοναδικά χαρακτηριστικά, υψηλή ποιότητα και ασφάλεια ξεφεύγοντας ταυτόχρονα από τους περιορισμούς, την πολυπλοκότητα και τις αδυναμίες αναλογικών υλοποιήσεων.

Συστήματα Συναγερμού:
Η DZtronics ασχολείται με τη μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας για κάθε χώρο, τα οποία ανταποκρίνονται σε κάθε είδους απαιτήσεις και οικονομικές δυνατότητες. Έχοντας υψηλή τεχνογνωσία στον τομέα παροχής υπηρεσιών ασφαλείας,είμαστε στην θέση να προτείνουμε συστήματα συναγερμών ασύρματα και ενσύρματα, που θα διασφαλίσουν το σπίτι σας απ’ τον επίδοξο εισβολέα.
Πρόκειται για συναγερμούς κατασκευασμένους με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, των οποίων όλα τα μέρη είναι σχεδιασμένα κατά τρόπο που να διασφαλίζει εξαιρετική λειτουργικότητα και υψηλότατη ασφάλεια.
Οι τοποθετήσεις, στα συστήματα συναγερμού, γίνονται από τεχνικούς – ηλεκτρονικούς ***** με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των συστημάτων συναγερμού.Ο στόχος μας είναι ο κάθε πελάτης, τόσο ο ιδιώτης όσο και ο επαγγελματίας, να αισθάνεται σίγουρος και ασφαλής στον χώρο που ζει ή εργάζεται.Μια από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε είναι η παρακολούθηση από κεντρικό σταθμό, όλων των συστημάτων συναγερμού(TechnoHellas).

Leave a Reply

Εγκατάσταση συναγερμών, κάμερες ασφαλείας, δίκτυα από την DZTronics